Ukochane kawałki/płyty/grupy/gatunki: "cud, miód i orzeszki"
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Ocena wątku:
Ukochane kawałki/płyty/grupy/gatunki: "cud, miód i orzeszki"
Let's rock...
We’ve as many lives as lies we tell, all the seld-taught fragments of fractured personalities.
-

Ewa - Posty: 26
Re: Ukochane kawałki/płyty/grupy/gatunki: "cud, miód i orzes
A na poważnie, to kilka kawałków:
Rammstein - Wo Bist Du, Du Hast, Hailsfich (polecam obejrzeć wraz z teledyskami Ohne Dich i Du Hast
)
Satyricon - K.I.N.G.
Metallica - właściwie wszystko
Stone Sour - ile lat ja musiałem czekać na ich trzecią płytę :/
Slipknot - Psychosocial (także teledysk)
Rammstein - Wo Bist Du, Du Hast, Hailsfich (polecam obejrzeć wraz z teledyskami Ohne Dich i Du Hast
Satyricon - K.I.N.G.
Metallica - właściwie wszystko
Stone Sour - ile lat ja musiałem czekać na ich trzecią płytę :/
Slipknot - Psychosocial (także teledysk)
-

Fenrir - Posty: 313
- Miejscowość: Kraków
Jeżeli chodzi o kapele, to ja się chyba nigdy nie zawiodłem na Rancid, każda kolejna płyta pasowała mi; chciałbym ich jednak jeszcze zobaczyć na koncercie, bo na koncertach poznaje się klasę zespołu rockowego:) Prócz tego mam ostatnio fazę na folk punk, słucham więc sobie Dropkich Murphies a na Jarocinie skakałem przy Flogging Molly. Z polskich zespołów płytą życia nadal zostaje dla mnie pierwsza płyta Post Regiment. Ulubionych piosenek raczej nie mam, acz mam do kilku sentyment ("Guaranteed" Veddera kojarzy mi się na przykład z koleżanką z Włoch, a z Przystankiem Woodstock - "Should I stay or should I go" w wykonaniu Farben Lehre).
-

UnionJack - Posty: 49
Ja nie jestem fanem żadnego gatunku muzyki. Lubię pojedyncze piosenki w wykonaniu różnych zespołów z różnych gatunków. Ulubiony zespół- Dire Straits, mają naprawdę świetne kawałki, takie jak Money for Nothing czy Walk of Life. A z tych nowszych piosenek to najlepsza jest Wavin' flag
i nie tylko.
-

Mikiotor - Posty: 26
Gdy wypoczywałem na Cyprze, to natknąłem się na grupę zapaleńców fantasy (tudzież jak ja). Nie muszę mówić, ileż to nocy zarwanych zostało dla sesji po angielsku? I właśnie wtedy pokochałem soundtrack z "Królestwa niebieskiego". Jeśli ktoś nie oglądał, to zdecydowanie polecam 
Sam dziwie się, że film przeszedł bez większego echa.
Sam dziwie się, że film przeszedł bez większego echa.
-

Fenrir - Posty: 313
- Miejscowość: Kraków
To będzie szło tak. Utwory Marka Grechuty - wszystkie są genialne, Linkin Park, Sonata Arctica - większość ich piosenek, obecnie utwory Polskiego zespołu Dezerter zwłaszcza utwór "Atak Aniołów"
-

tuta158 - Posty: 3
Red Hot Chili Peppers - Stadium Arcadium. Jako płyta.
-

boom - Posty: 10
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Statystyki
Wszystkich postów: 1424Wszystkich tematów: 300
Wszystkich użytkowników: 106
Ostatnio zarejestrowany: gamemen